2011 színe: a lonc

A Pantone előrejelzése szerint a tavalyi év színe – a türkiz – után az idei évre is hasonlóan különleges színárnyalatot céloztak meg. 2011-ben a bátorságot és tetterőt szimbolizáló pirosas lonc szín lesz az uralkodó.

A színskáláiról, bútorairól és immár szállodájáról is híres Pantone cég dizájnerei minden év végén előrejelzést adnak a következő év trendszínéről: megjelölik az irányadó színtónust, amely egész biztosan befolyással bír a divat, a formatervezés, a design és a dekoráció világára. 2010 a türkiz éve volt, 2011-ben pedig a PANTONE® 18-2120 Honeysuckle kódú pirosas rózsaszín árnyalatot választották.

Több szempontból is érdekes megvizsgálni ezt a színt, nekem első hallásra azért volt furcsa, mert a lonc virágának színét ebben az árnyalatban nem ismertem, nálunk a kertben sárga-fehér virágú lonc fut a kerítésre. Így megtudtam, hogy van más árnyalata is ennek a szépséges, nyáron kicsit bódító illatú virágnak.

Kétségkívül különös szín, nehéz eldönteni, hogy inkább a rózsaszín vagy inkább a pirosas árnyalat felé hajlik, önmagában is karakteres, azonban több más színnel is érdekes lesz megfigyelni a hatását.

[…] Bővebben!

Megosztom Facebookon!
Megosztom iWiWen!
Megosztom Twitteren!
Megosztom Google Buzzon!
Megosztom Google Readeren!
Megosztom Tumblren!

Egyszerűen Nő! Nőnek lenni jó!

Hogyan
spóroljunk havi 20ezer forintot


megszorítások
nélkül, ésszerűen?


Töltsd le az
ingyenes tanulmányunkat, és


spórolj
havonta minimum 20ezer forintot!


https://www.hosnok.hu/20ezer/