Édeskrumpli fetával
Hozzávalók:
3 nagy édeskrumpli
5 kisebb lilahagyma
12-15 gerezd fokhagyma
1,5 dl olívaolaj
2-3 kk kakukkfű
1/2 kk oregánó
½ kk só
Kevés durvára őrölt tarkabors
Elkészítés:
Az édekrumplikat, lila-és fokhagymákat meghámozzuk, ez utóbbi kivételével 2×3 cm-es darabokra vágjuk őket.
A fűszereket az olajjal kikeverjük egy kistálban és aztán a felaprított édeskrumpli és hagymák egyvelegére öntjük és jól összekeverjük, hogy minden darab fűszeres-olajos legyen. Tűzálló tálba öntjük és először 10 percig lefedve, majd fedetlenül újabb 10 percig sütjük 180-200 fokon.
Amikor megpuhultak a zöldségdarabok, apró kockákra vágott fetával megszórjuk.
Önmagában, vagy köretként is tálalhatjuk.
Hogyan
spóroljunk havi 20ezer forintot
megszorítások
nélkül, ésszerűen?
Töltsd le az
ingyenes tanulmányunkat, és
spórolj
havonta minimum 20ezer forintot!
https://www.hosnok.hu/20ezer/
Kapcsolódó cikkek:
Túrós-málnás ketogén desszert
Gluténmentes étrend egy hétre
Kérdezz-felelek a gluténmentes étrendről
Gluténmentes és magaddal viheted. Mi az?
Hogyan álljunk át gluténmentes étrendre, és hogyan ne?
Hazai siker, amire büszkék lehetünk
Hideg őszibarackleves kávéhabbal
Pizza házilag: sonkás bazsalikomos, csirkemájragus
Roston sült vadlazacfilé gyöngyhagymával, citromos-petrezselymes olajjal
Véget ért a Patricius Borház, borfalat versenye...