Franchise

Franchise, édes franchise

Talán nem volt politikailag teljesen korrekt, de nagyon hatásosra sikeredett az a reklám, amelyben egy tipikus öltönyös-nyakkendős, varratott cipős, márkás napszemüvegben pompázó üzletember végigvonul egy poros, lármás, zsúfolt keleti színeket-szagokat idéző bazárban.

Látszik, hogy terhére van a sokaság, a forróság, a zűrzavar.

Végre odaér az autójához. Kattan a slusszkulcs jelére a biztonsági zár, a férfi beül a kocsiba, elindítja a légkondit, hátradől, és halljuk, hogy nem hallja már a kinti nyüzsgést. A behízelgő reklámhang csak annyit mond: „Welcome home!”

A jó franchise pont ezt ígéri nekünk!

Bárhol is vagyunk, ugyanazt a minőséget kapjuk, amit megszoktunk az adott cégtől, vagy ha még nem voltunk ügyfelek, biztosít arról, hogy bármelyik egységét látogatjuk meg a franchise rendszernek, az a színvonal, amit a franchise átadója garantál, az abban az üzletben, szalonban, stúdióban is ugyanaz lesz. New Yorkban, Tokióban, Timbuktuban vagy Budapesten is otthon érezhetjük magunkat, ismerős környezetben lehetünk. Ezt biztonságra vágyó ösztönlényünk nagyra értékeli. Ha pedig nem voltunk még ügyfelei az adott cégnek, de bécsi rokonaink azt mondták, ez egy jó kávézó, akkor nyugodt lélekkel beülhetünk a budapestibe is, mert a franchise rendszer a biztosíték, hogy mi is meg leszünk elégedve.

Franchise
Franchise – otthonosság az üzletben

Legtöbbször a vendéglátás az a terület, amelyik a franchise-ról eszünkbe jut, de a szépségápolás, fitnesz, szervizelés, turizmus is szerepel a honlapokon a hazai vállalkozóknak kínált lehetőségek között.

Az oktató cégek is jelen vannak, találunk nyelv- és tánctanításra szakosodott franchise rendszereket, de egészen szokatlan módon íróvá is válhatunk már ma Magyarországon egy franchise segítségével, és magunk is segíthetünk ebben másokat! Ki tudja, hogy pár év múlva hová növi ki magát ez az igen csak bátor, magyaros ötlet, amit a RitArt Franchise bocsátott útjára! Igaz, ők pont arra esküsznek, hogy a jobb agyféltekét használva boldogabb és kreatívabb életet élhetünk, így nem meglepő, hogy maguk is olyan ötlettel álltak elő, ami újító- és alkotókedvet feltételez. Reméljük, ezzel is gazdagodik majd az egész világon ismert hungarikumok sora.