Divat 2011, divatosan 2011- ben is!
Nem vagyok divat szakértő, sem divat tanácsadó, de szeretem nézegetni éppen mi az aktuális a divat terén, amit úgy gondolom nem feltétlenül kell követni sem az öltözködésünkben, sem más trendi dologban.
Szokták mondani, nem a ruha teszi az embert, hát tulajdonképpen ebben is van valami, de nem sok, ugyanis a ruha,  és hogyan öltözködünk, egy nő életében eléggé fontos tényező. Legyünk szépek és vonzóak, vagy ha úgy tetszik, dögösek.
Az öltözködésben mindig legyünk egyediek, nem ajánlom  követni a celebeket, az nagy  hülyeség, hiszen a divat nem változik minden évben, minden évszakban, csak a haszonszerzés céljából hirdetik ezt különböző cégek.
Azt is szokták mondani, hogy a szépségért meg kell szenvedni, na ez egyszerűen nem igaz, ha szenvedsz,  mert nem érzed jól magad a ruhában,  avagy egy cipőben, vagy bármi más zavar, amit viselsz,  az kiül az arcodra, látszani fog a testtartásodon, és érezni lehet a beszédeden. Igazi egyéniség csak az lehet,  aki kényelmesen és  jól érzi magát.
A kiegészítőkkel is bánjál csínjával, egy szép sál, ékszer, vagy valamilyen extra kiegészítő feldobja a megjelenésed, de nem kell túlzásba vinni.
A megjelenésed legyen harmonikus, ha millió kiegészítő, egy halom ékszer, és százezer minta van a rajtad, akkor nem divatos leszel, hanem inkább majomkodó.
Ha olyan ruhákat veszel amelyek jól kombinálhatóak, akkor kevesebből is többet tudsz kihozni. Én ezt vallom: egy ruhát, nem csak egy szezon erejéig veszek,  az a ruha amibe pénzt fektetek, hosszú távon szolgáljon és jól.
Fontos még az is, a ruháid az alkatodnak megfelelőek legyenek,  mindenkinek tudnia kell, hogy milyen ruhák illenek az alkatához,  melyek előnyösek, és melyek hátrányosak.
A minőség számítson, ezt nem konkrétan a vásárlásra értem, és nem is azt gondolom, hogy csak márkás darabokat érdemes venni. A megjelenésed legyen minőségi!
Inkább stílusos legyél, ne divatos!
A sminked,  az öltözéked,  a hajad harmonizáljon,  úgy a stílusban, mint a divatban a harmóniának fontos szerepe van. A stílus nem csak az öltözködésről szól, fontos a nyitottság, és a fogékonyság is,  aki hajlandó új dolgok felé nyitni, az nem csak tapasztaltabbá, hanem ízlésesebbé is válik, a stílusod a egyéniségedet mutatja.
A kezünk nagyon kifejező, ezért nem mindegy milyen körömmel jelenünk meg. Lehet körmünk festett, vörös, színtelen, vagy festetlen, de ápolt legyen.
A 2011- es divat színe fekete, barna, szürke vagy bármilyen hasonló színű változat…., hát én személy szerint maradok az élénkebb és melegebb színeknél. A piros az élet és a vér színe, tüzes és dögös, a sárga minden változata szintén meleg szín, kivételes alkalmakra pedig az ezüst és az aranyszínűt is kedvelem, jöhet a fehér, a bordó is.
A hajunk színe szerintem tök mindegy milyen, kinek ízlése szerint, de örök trend a hátrafésült haj és feltűzve valamilyen formában, csináltathatsz bármilyen menő fizurát, soha nem fognak úgy felfigyelni Rád, mint egy egyszerű feltűzött, vagy éppen fonott hajjal.
Divatosan 2011- ben is!
Írd le, Te hogyan látod, gondolod?!

Megírom

Veled is biztosan megesett már, hogy nem volt valamihez önbizalmad.Vértezd fel magad online videószemináriumunkon, hogy soha többé ne kelljen a padlóról szemlélned a világot. Katt ide>>

---***---

Vállalkoznál, de hemzsegnek a megválaszolatlan kérdések a fejedben?

IRÁNYTŰ - Töltsd le MOST és AZONNAL felkészültebb leszel:

Iránytű 2021 - katt ide most!>>

---***---
---***---

Vállalkoznál, de hemzsegnek a megválaszolatlan kérdések a fejedben?

IRÁNYTŰ - Töltsd le MOST és AZONNAL felkészültebb leszel:

Iránytű 2021 instant infócsomag vállalkozásról>>

---***---