Tanácsok csak neked, a Vichy szakértőitől!

A felmérések szerint a nők köze fele nem tudja, milyen a bőrtípusa – pedig ha megfelelően ápolnánk az arcunkat és a testünket, kevésbé kellene félnünk az öregedés jeleitől. Vagyis érdemes lenne kikérdezni a kozmetikust – vagy még inkább egy bőrgyógyászt, ha lenne erre idő és energia a mindennapokban.
Márciusban és áprilisban a Vichy lehetőséget teremt valami ilyesmire: szakértőitől személyre szabott tanácsokat és termékmintákat kaphatsz, ha ellátogatsz a VichyConsult Bőrközpont elnevezésű tanácsadó rendezvénysorozatra, a nagyobb budapesti bevásárlóközpontokba.

Én még 2008-ban voltam a cég egy hasonló rendezvényén (azt hiszem, akkor még máshogy hívták), és azt kell mondjam, valóban hasznos tanácsokat kaptam bőrápolásról, szemránc-eltüntetésről, napvédelemről, szóval messze nem volt haszontalan az a jó negyedóra, amit ott töltöttem. Egy bőrgyógyász szakorvossal beszélgettem, az előzőleg kitöltött kérdőív, illetve a bőröm műszeres vizsgálata alapján, majd a márka szakembere ajánlott a bőrömre való Vichy-termékeket, amelyekből mintákkal is megajándékoztak.
Tavaly egyébként a Vichy fel is mérte a látogatók elégedettségét, eszerint a nők 95 százaléka hasznosnak ítélte  a látogatását, és tanult valami újat a bőrápolással kapcsolatban. Szóval azt hiszem, érdemes idén is rászánni az időt, és meghallgatni a hozzáértőket.

Időpontok és helyszínek:
Március 2-6. Mammut
Március 9-13. Allee
Március 16-20. Árkád
Április 7-11. Westend
Április 13-17. Mammut

Legyünk szépek Lányok, itt a tavasz! 🙂

Zöldsaláta

Hogyan
spóroljunk havi 20ezer forintot

megszorítások
nélkül, ésszerűen?

Töltsd le az
ingyenes tanulmányunkat, és

spórolj
havonta minimum 20ezer forintot!

https://www.hosnok.hu/20ezer/