Lejárt szavatosságú magvak őszi leveleken
Néha nekibuzdulásomban veszek ilyen-olyan egzotikumot a bioboltban, hogy hétvégén abból lesz majd az ebéd, egyszer kipróbálom – aztán elfeledkezem róla. Szerencsés helyzet, ha szárazáruról van szó, mert az még sokáig felhasználható, ám ezek között is van olyan, ami ha hosszú hónapokig elbújik a konyhaszekrény mélyén, akkor bizony lejár. A mai konyhaszekrény átvizsgáláskor előkerült például fél csomag lejárt hajdina, egy csomag bontatlan köles (ezt különösen sajnáltam), némi maradék lencse és bab, amikből már egy családi fogásra nem futja és a fura nevű és szép zöld színű mungóbab, amit szintén csak egyszer próbáltam ki, aztán elfelejtődött…
Még délelőtt színes, karton alapra ragasztott falevelek lettek belőlük!:-) Az pedig külön jó volt, hogy a kisfiam így megismerkedett néhány olyan terménnyel, amiről eddig nem is tudta, hogy létezik vagy hogyha igen, akkor azt, hogy milyen az főzés előtt.:-)
Célkitűzés tanfolyam: 35 online lecke azért, hogy tényleg valóra válthasd az álmaidat.Jelentkezz most, az árat Te szabod meg! Klikk ide>>