Szeretnél nőni pár centit?

Tudom, ez fizikailag lehetetlen, mert a testmagasság egy adomány, amely nem változik, ha már elértél egy bizonyos kort. Azonban apró trükköket bevethetsz, ha magasabbnak szeretnél látszani, mint amekkora valójában vagy. Hogy mivel?

Íme, néhány ötlet!!

Nem most találtam fel a spanyolviaszt, régi találmány a tűsarkú cipő! Ezzel könnyen sikerülhet a „növekedésed”. Addig amíg a magas nők sok esetben azon dilemmáznak, hogy még magasabbnak tűnnek majd egy szép magas sarkú cipőben, addig Neked kötelező birtokolnod és viselned egy minimum hét centis darabot.

A platform cipők is sokat segíthetnek, mert tíz centivel is megemelhetnek, és kialakításuknak köszönhetően orra sem buksz bennük. Válassz mindig kecses lábbelit.

Ha csizma kell, természetesen magas sarokkal. Ha alacsony vagy, akkor Neked a vádli fölé érő fazon az ideális. Ez nyújtja a lábaidat. Kerüld azonban a lábszárközépig érő darabok, mert azok kettévágják a láb körvonalát.

A monokróm öltözékben nem csak vékonyabbnak látszol, hanem még meg is nyújtja az alakodat. Lényege, hogy egy szín árnyalataiból állítsd össze a ruháidat. A fekete, a lila és a sötétkék karcsúsít, de ha nincsen testsúlyproblémád, akkor élénkebb színeket is választhatsz.

Finoman alkalmazd ezt a trükköt. Az arcbőrödhöz és hajszínedhez illő színeket válassz, és kombinálj. Azon tesztrészedre, amit inkább elrejtenél, arra kerüljön a sötétebb, amelyiket pedig kiemelnél arra a világosabb árnyalat. Az anyagokkal is variálhatsz nem csak a színekkel: a kiemelendőre fényes szövésűt tegyél, tompát pedig oda, ahol akarnál.

A minták is segítenek: a hosszanti vonalak, amelyek az anyag redőzéséből, vagy a mintájából adódnak, mindig nyújtanak.

Ruhaválasztásnál mindig találd meg a helyes méretet minden ruhadarabból és vedd figyelembe testarányaidat.

Szoknya: mini vagy éppen térd fölé érő fazon legyen.

Szerencsés választás a szűkebb fazonú ruha, amely szintén mini vagy tért feletti.

Ha pulóvert viselsz, akkor épphogy takarja a csípődet.

A nadrág érjen majdnem a földig,( de a trapézfazont a skinny farmert kerüld, ha alacsony vagy).

Akár szoknyát, akár nadrágot viselsz, ha a felsődet betűrve viseled, az is nyújt néhány centit „rajtad”.

A táskád ne legyen zsákméretű, mert azzal éppen az ellenkező hatást éred el. Inkább hangsúlyozza, hogy alacsony vagy.

Megosztom Facebookon!
Megosztom iWiWen!
Megosztom Twitteren!
Megosztom Google Buzzon!
Megosztom Google Readeren!
Megosztom Tumblren!

Sikeres Nők Clubja

Veled is biztosan megesett már, hogy nem volt valamihez önbizalmad.Vértezd fel magad online videószemináriumunkon, hogy soha többé ne kelljen a padlóról szemlélned a világot. Katt ide>>

A gazdagság receptje