Vörös iszap – így segíthetsz

Nehéz szabadulni a vörösiszap-katasztrófáról érkezett képektől – beveszik magukat az ember agyába, és amikor leülnék blogot írni, rögtön az jut eszembe, hogy írhatok én itt szépeket az egészséges életmódról, meg a biokajáról, amikor a katasztrófában érintettek számára már az is nagy dolog, ha tudják, hol lesz tető a fejük felett két hét múlva… Mérhetetlenül szomorú ez az egész, és minden tiszteletem azoké, akik hivatásosként vagy önkéntesként odamennek, takarítanak, gátat építenek, állatokat etetnek és mentenek, vagy bográcsban főznek.
És persze akkor is tehetünk valamit, ha nem megyünk oda a helyszínre – nagyon sok szervezet vállalta a gyűjtést a károsultaknak, és bár már rengeteg adomány gyűlt össze, még mindig nem késő és nem felesleges segíteni. Bele se merek gondolni, mi mindenre van szükség ahhoz, hogy legalább nagyjából felszámolják a katasztrófa következményeit.
Ezen az oldalon korrekt lista található azokról a szervezetekről, ahol az adományokat várják (mielőtt bárki megkérdezné, igen, az én adományom is ott van már az egyiknél), és itt azoknak a honlapoknak a címét is megtalálod, ahová véletlenül se kattints (külön borzalom, hogy már a csalók is megjelentek 🙁 ). A http://www.vorosiszap.com/ oldalon napi frissítésű információk találhatók a segítségnyújtás módjáról, akár az embereken, akár az állatokon szeretnél segíteni.
A térségben maradt és az állatvédő egyesületeknél gyógyuló állatokról és a segítségnyújtás módjáról a http://www.noeallatotthon.hu/ és a http://www.lelenc.hu/ oldalakon (itt a hírek menüpontot érdemes figyelni) is tájékozódhatsz.

Zöldsaláta

Hogyan
spóroljunk havi 20ezer forintot

megszorítások
nélkül, ésszerűen?

Töltsd le az
ingyenes tanulmányunkat, és

spórolj
havonta minimum 20ezer forintot!

https://www.hosnok.hu/20ezer/