Ezt egy életen át kell játszani

HősNőkblogok

…A zene nem elég, kell még valami más!….

---***---

Vállalkoznál, de hemzsegnek a megválaszolatlan kérdések a fejedben?

IRÁNYTŰ - Töltsd le MOST és AZONNAL felkészültebb leszel:

Iránytű 2021 - katt ide most!>>

---***---

Énekli Hevesi Tamás, és milyen igaza van!

A “pénzjátékot” is gy életen át kell játszani, így nem árt ha tudod, mikor milyen pénzügyi termékek, szolgáltatások állnak rendelkezésedre.

Életed különböző szakaszokból áll, ennek megfelelően a pénzügyi igényeid is szakaszokra oszthatók. Minden életszakaszban más-más pénzügyi igénnyel élsz és ennek megfelelően találhatsz leheteőségeket a bankok, pénzintézetek kínálatában. Lehetsz zsebpénzt gyűjtő, szünidei munkából származó fizetést elhelyező diák , lakásvásárlás előtt álló családalapító, vagy nyugdíjas éveire előre gondoskodó munkavállaló, szükséged van valamilyen pénzügyi szolgáltatásra. Életed különböző állomásain anyagi természetű helyzeted is változik. Családalapítás, lakás és autóvásárlásra fordítod megtakarításaidat, de ezekhez esetlegesen nagyobb összegű hitel felvételére is szükséged lehet. Jelentős megtakarításokra a stabil anyagi háttér és gondtalan nyugdíjas éveid biztosítsa miatt van illetve lesz szükséged.

Bármennyi idős vagy, pénzügyeid mindig lesznek, alakítsd tudatosan őket!

Az alábbi táblázatban összefoglaltam Neked a különböző életkorokhoz kapcsolódó pénzügyi szolgáltatásokat, termékeket, amelyeket a bankok, pénzintézetek, biztosítók kínálatában megtalálsz.

Mielőtt pénzügyi döntéseket hoznál, tájékozódj, vesd össze a különböző szolgáltatók ajánlatait, a számodra legmegfelelőbbet válaszd!

A  saját költségvetésed vezetése segít anyagi helyzeted kézbentartásában, ezért mindig szánj időt megadra, pénzügyi “egészséged” megóvására.

Azért játszd ezt a játékot egy életen át, hogy nyerj!!!

életszakaszok – pénzügyi szolgáltatások

Minden könnyebb, ha van elég pénzed.
Hogyan legyen pénzünk?
Hogyan érjük el az anyagi függetlenséget?
Részletek és jelentkezés itt>>

---***---

Vállalkoznál, de hemzsegnek a megválaszolatlan kérdések a fejedben?

IRÁNYTŰ - Töltsd le MOST és AZONNAL felkészültebb leszel:

Iránytű 2021 instant infócsomag vállalkozásról>>

---***---

One thought on “Ezt egy életen át kell játszani”

Comments are closed.