Szeretnél végre GYAKORLATI ÖTLETEKET kapni, hogy a vállalkozásod a valóságban is kiválóan működjön, ne csak elméletben?  

Szeretnél végre úgy vállalkozni, hogy nem egy örökös harc és stressz az életed?

AZONNAL LETÖLTHETŐ! – 100 gyakorlati tipp, kezdő és haladó vállalkozóknak.

A Regisztráció után azonnal megkapod a hozzáférést az Iránytű – Vállalkozói gondolkodásmód és szemlélet a gyakorlatban című e-bookhoz, amelyben 20 fejezetben, több, mint 100 gyakorlati tippet felölelve tárgyaljuk azokat a szűk körben ismert praktikákat, amiket bevetve elkerülhetetlenné válik a siker. A vállalkozásod sikere!

Szűk körben? Hogyan kell ezt érteni? 

Biztosan te is rájöttél már, hogy a vállalkozásnak alig van még kiforrott kultúrája Magyarországon. Mi jellemzően alkalmazotti nemzet vagyunk, de vállalkozói gondolkodásmóddal. Akárkihez fordulsz például jogi tanácsért vállalkozás ügyben, mindenki mást mond, ha három jogászt kérdezel meg valamiről, akkor legalább hat féle választ adnak. És ezek még csak a törvényi előírások!
Létezik rengeteg íratlan szabály, aminek jó, ha megfelelsz, és létezik rengeteg olyan módszer, amiket itthon alig használ még valaki! (Mert nem is tudnak róla.)

Összegyűjtöttem azokat a tippeket és trükköket, amiket 13 évnyi minőségbiztosítási tanácsadó koromból hoztam magammal, és amiket én magam is használok a saját vállalkozásaimban, immár 10 éve.

A szűk kört így kell érteni: annyira kevesen vannak az igazán sikeres vállalkozások, hogy ha jó példákat akarsz látni, akkor kincskeresővé kellene átvedlened. De kinek van erre ideje, hogy évekig kutatgasson, amikor az eredmények MOST kellenek?

Miért e-book?

Az Iránytű eredetileg egy 20 részes e-mailsorozat volt, de annyian kérték, hogy szeretnék egyben megkapni, hogy újabban már e-book verzióban lehet csak hozzáférni. Vigyázat! Rengeteg információ! A tippsorozatot 100 eleműnek szántam, de jóval több lett. Minden fejezetben körülbelül 10 gyakorlati tipp van. (20 fejezet). Az e-book teljesen ingyenes, a regisztráció elküldése után azonnal megkapod! 

Miért jött létre az Iránytű? 

Minden vállalkozó küzd az információ- és tudáshiánnyal, de a folyamatos dezinformációval is. Minden vállalkozó “kiváltsága” a bizonytalanság, az aggódás, a “nem tudom, mi lesz a következő lépés” érzése, de az mindig egyéni kérdés, hogy ki hogyan éli meg ezeket a dolgokat, és az is egyéni, hogy ezeket a küzdelmeinket, vívódásainkat bevalljuk-e magunknak, vagy mások előtt… Vannak, akik lazábban veszik ezeket a dolgokat, vannak, akik rágörcsölnek, de kijelenthetjük: a sikerek mögött gyakran emberfeletti küzdelmek vannak.

De hogyan is akarnál bármivel is megküzdeni, ha semmit sem tudsz a harcról?

Az Iránytű leendő, vagy már gyakorló vállalkozóknak szóló, vállalkozói tippeket tartalmazó e-bookban, a gyakorlati megvalósításra helyezzük a hangsúlyt, és a száraz elmélet helyett, a mindennapokba átültethető tudást juttatjuk célba. Ezért Iránytű a címe, hogy pontosan tudd, merre van a cél, és persze az utad.

Az Iránytűben nincs szó a vállalkozás alapításáról, a cégfelszámolásról, nem lesz szó semmi olyasmiről, amiről bármikor tájékoztatást kaphatsz egy ügyvédtől, vagy adótanácsadótól.

Az Iránytű a vállalkozói hétköznapok csodájáról szól: amikor azon dolgozunk, hogy eredményeink legyenek, amikor egyre vérmesebb célokat merünk kitűzni, amikor újabb és újabb kihívásokkal találkozunk, és amikor úgy fekszünk le esténként, hogy már maga a tudat is boldoggá tesz bennünket: örülök, hogy vállalkozó vagyok.

Te is örülsz, hogy vállalkozó vagy, de szerinted is jól jönnek az információk? Regisztrálj, és máris olvashatod az Iránytűt!

Kiknek szól?

Az Iránytű főként azoknak szól, akik szeretnek vállalkozni, de egyben érzik is: néha egy-egy jó szó, egy-egy jól bevált ötlet, mások tapasztalata akár kincset is érhet. Nemcsak egy-egy, hanem sok-sok jó szót, több mint 100 jól bevált ötlettel megtűzdelve, és a gyakorlati megtapasztalás lehetőségével adom át neked. Kérd el az Iránytűdet most!

Kérd el az Iránytű e-bookot, amely 20 fejezetet, és több, mint 100 gyakorlati tippet tartalmaz! A regisztráció után AZONNAL megkapod a linket.

Név*
Email*


Iránytű – E-book, 20 fejezet, 100 gyakorlati tipp-pel.

Mik lesznek az Iránytűben?

 • Ötlet, vízió – egyáltalán életképes az ötletem?
 • Üzleti, vállalkozói szemlélet – alkalmazotti szemlélet = alkalmazotti lét
 • Hozzáállás – Csak pozitívan!
 • Kockázatvállalás – Csak bátran!
 • Pénzügyi mutatók – Csak okosan!
 • Tudás és önfejlesztés – a vállalkozás legfőbb értelme
 • Értékesítés – hogyan adjunk el?
 • Haszon – tudatos gondolkodás a profitért
 • Motiváció – önmotiváció
 • Irányítás – nem a férfiak kiváltsága
 • Magánélettel való összeegyeztetés – mert élni is kell, nemcsak dolgozni
 • Időgazdálkodás – átütő siker, pillanatok alatt
 • Célkitűzés, megvalósítás – a gyakorlatban
 • Munka kiszervezése – olcsón!
 • Hatékonyság játékosan
 • Minőségbiztosítás – nőjünk fel végre a nyugathoz, ne csak álmodjunk róla!
 • És így tovább.

Mik NEM lesznek az Iránytűben?

Nem lesznek:

 • Gazdasági hírek
 • Menedzsereknek szóló tanácsok
 • Üzletibefektetési tippek
 • Cégalapítás, megszüntetés, vállalkozás megszüntetése
 • Egyéni vállalkozók adózása
 • Jogi szövegek
 • Számviteli törvények
 • Adóelkerülési tippek

Az Iránytű a vállalkozói gondolkodásmódról és a szemléletről szól, és mindezek gyakorlatba való átültetéséről, és a folyamatok fejlesztéséről szól, és nem arról, hogy számodra most akkor melyik cég- vagy adózási forma a legmegfelelőbb.

Az e-book teljesen ingyenes, nincs semmiféle vásárlás, vagy vásárlási kötelezettség!

“De nekem cégem van, nem vagyok egyéni vállalkozó!”

Cégvezetők, cégtulajdonosok, ügyvezetők, üzletvezetők IS VÁLLALKOZÓKA gazdasági társaságoknak és az egyéni vállalkozóknak van egy jellegzetes közös pontjuk: lelkes, vállalkozói szemlélettel megáldott emberek dolgoznak az adott cég vagy vállalkozás sikerén! Mindegy, milyen formában csinálod, a lényeg az, hogy mik a céljaid. Sikeres vállalkozást, gazdag vállalkozást, tiszteletreméltó vállalkozást akarsz? Akkor nincs mire várnod, cselekedj!

Mit veszíthetsz azzal, ha nem olvasod el az Iránytűt?

Azt csak te tudhatod. De te is csak majd valamikor, utólag fogod tudni. Úgy könnyű, gondolom ebben egyetértünk.

Jókor jó időben lenni csak azok tudnak, akik előre gondolkodnak! Ehhez nem árt időben kapcsolni :). Mondjuk MOST!

Név*
Email*


 

Szeretettel,

Vidi Rita
Vidi Rita

Vidi Rita
Stratégiai tanácsadó – RitArt Academy
Az Iránytű értelmi szerzője és írója
Könyveim, amiket eddig írtam>>

 

Az Iránytűt a HősNők.hu és a RITART ACADEMY LTD szponzorálja

Impresszum