Hogyan spóroljunk meg évente
240 000,- forintot
(havonta minimum 20 000,- forintot)
megszorítások nélkül, ésszerűen?


Hogyan spóroljunk havi 20ezer forintot?Mindenki szeretne sok pénzt, ráadásul sok pénzt azonnal, de mindannyian tapasztaltuk már, hogy ez csak a mesében létezik. Bár a spórolás nem helyettesíti a pénzkeresést, de gyors pénzhez juttathat akkor, amikor szükség van rá.

Manapság sokan vágnak bele internetes pénzkeresésbe, online pénzkeresésbe, különböző legális és illegális módszerek segítségével, hogy aztán csalódottan legyenek még szegényebbek. Holott elég néha csak nyitott szemmel szétnézni a lakásunkban, és rájöhetünk, hogy a pénz ott hever mindenhol.

A "Hogyan spóroljunk havi 20ezer forintot..." tanulmány arról szól, hogy milyen ésszerű (ész-szerű :)), fájdalommentes, könnyen kivitelezhető, de eddig valahogy elsikkadt, és kevesek által próbált pénz megtakarítási módszerek vannak a háztartásokban arra, hogy tízezrekkel maradj gazdagabb hó végére. Semmi hókuszpókusz, semmi elmetrükk, egyszerű józan paraszti ész, és több pénzed marad.


Kiknek szól a tanulmány?

Azoknak akik családban, vagy egyedül élnek, és akár közvetve, akár közvetlenül, de közük van a háztartáshoz, és befolyásuk van rá. ("Felhasználóként", vagy azt vezetőként, háziasszonyként, családfőként.)
Ha letöltöd a tanulmányt - márpedig miért is ne töltenéd le, igaz? -, akkor érdemes megmutatni a családtagjaidnak, és megbeszélni a benne foglaltakat. Tapasztalatom szerint együtt könnyebb "spórolni", hiszen az már hab a tortán, hogy a jobb kéz tudja, mit csinál a bal...

Töltsd ki az űrlapot most, és mire végigolvasod az oldalt, már meg is kapod a tanulmány letöltési linkjét e-mailben!
Név : *
Email : *

Te is próbálod túlélni a hónapokat?


próbálsz megtakarítani?Te is megvonsz magadtól mindent, amit csak lehet, mégis kevésnek érzed azt a pénzösszeget, ami hó végén marad? Ha marad egyáltalán... Most, hogy a válság hatásai még mindig nem enyhülnek, még mindig sehol nincs a jólét, amire egész életünkben vágytunk, ideje a saját kezünkbe venni a perselymalacunk felhizlalását. Ráadásul megszorító intézkedések és gatyaszíj összehúzás nélkül. Ugrás a regisztrációhoz>>

te is az akciókat figyeled?Te is folytonosan az akciókat figyeled, és néha már-már azt érzed, hogy az egész életed AKCIÓS? A tanulmányban az akciókat teljesen másképp közelítem meg, rámutatok arra, miért veszélyes az akciók bűvöletében élni. Ezerszer jobb módszerek vannak a pénz megtakarítására, mint a "megtakarításokból való meggazdagodás". Bármennyi híres ember is mondja a reklámban, az akciós vásárlás nem a meggazdagodás útja. A tanulmány nem a meggazdagodásról szól, de összeszedtem benne az összes gazdag ismerősöm mostani gyakorlati megoldásait. Az anyag valódi, magyar megoldásokat tartalmaz, a hétköznapokból (ugrás a regisztrációhoz, ha még nem tetted meg)>>


Van pénzed, de mégsincs? Már biztosan Te is tisztában vagy vele, hogy nem a megtakarított 20 000,- forint a boldogságod kulcsa, de a biztonságod kulcsa lehet. Mert nem mindegy, hogy gond, probléma, vagy akár egy új terv esetén van-e pénztartalék, amihez lehet nyúlni, vagy nincs. Oké, a nyugdíj még lehet, hogy messze van számodra, de az a fránya hónap vége legalább 31 naponta bekövetkezik. Ne habozz megtudni, hogyan tudsz megspórolni évente akár negyedmillió forintot (ugrás a regisztrációhoz és letöltéshez)>>

Hogyan juthatsz hozzá?

Regisztrálj az űrlapon, és pár percen belül elküldjük neked e-mailben a tanulmány letöltési linkjét.

Mi van benne? Mi NINCS benne?

  • A tanulmány 15 oldalas, és több, mint 30 pénz megtakarítási tippet tartalmaz, részletesen tárgyalva a MIÉRTEKET is, tehát nemcsak egy lista, hanem minden hasznos infó köré van rakva, amivel az első lépéseket meg tudod tenni, és eljuthatsz a kivitelezésig is.

  • A tippek többségét magam, vagy családom, illetve barátaink, ismerőseink is használják - és kibővítették már az eddigi olvasói tapasztalatok is -, tehát valódi tapasztalatokra épül a tanulmány, nem a netről lett összeollózva. Annál a néhány esetnél, ahol nincsenek konkrét tapasztalataim, ott jelzem is.

  • Nincs benne konkrét, összegekre vonatkozó kalkuláció, csak körülbelüli értékek. Nincs két egyforma háztartás, nincs két egyforma sárga csekk sem. A lényeg a rendszerben van, nem az összegszerű eltérésben. Meg fogod látni, hogy konkrétan hogyan jön össze a 20 000,- forint, vagy akár több is, egy hónapra, ami egy évre felszorozva bizony alulról súrolja a negyedmilliót!

  • A tanulmánnyal nincs vége a pénzről szóló hasznos tanácsoknak! További hasznos tippeket, tudnivalókat is kapsz tőlem e-mailben, mert mióta közzétettem ezt a tanulmányt, azóta kb. 1500 kérdés érkezett, amik alapján bővítettem a tudástárat. 
Ki az író és miért kellene benne megbíznod?

Vidi Rita - Gondolkodásmód tanácsadóVidi Rita vagyok, gondolkodásmód tanácsadó és motivációs tréner. Négy könyvet írtam eddig
- Hagyd a dagadt ruhát másra!-  a női időgazdálkodásról, a
- Hogyan váltsuk valóra vágyainkat? - a célkitűzésról,
- Így szeresd a tehetséget! -tehetséges gyermekek szüleinek szóló.
- Írni bárki tud - a jobb agyféltekés kreatív írásról.
2013-ban létrehoztam a Jobb agyféltekés kreatív írás módszertanra épülő Író születik tréninget, amit jelenleg már tíz, általam képzett tréner tart országszerte, közben a Balaton-felvidéki Nemzeti Oktatási Alapítvány elnökének is felkértek, illetve 2013-ban megkaptam az Év Vállalkozója kitüntetést.

Vidéken élek, családi házban, három gyermekem van, férjem, kutyám, két pintyem, és 19 halam. Olyan vagyok, mint bárki más, csak egy valamiben különbözöm: képes vagyok mások szemléletét formálni. Na, nem varázslattal, hanem másképp, a rendszerszemlélet és a stratégiai gondolkodásmód alkalmazásának segítségével. Ezek azok, amiket nem tanítanak iskolában, de még az életben sem. Hogy honnan van a tapasztalatom?
10 évig voltam minőségbiztosítási tanácsadó, három évet foglalkoztam Six Sigmával, és kedvenc elfoglaltságom a pókerezés - ami a közhiedelemmel ellentétben nem szerencsejáték, hanem stratégiai játék.

A tanulmány eddigi olvasóitól számtalan visszajelzést kaptam, amelyben megírták, hogy gyakran volt az az érzésük olvasás közben, mintha álomból ébrednének.
Próbáld ki te is, milyen érzés rádöbbenni az összefüggésekre! Töltsd le  most a tanulányt!

A tanulmány és az utána következő hasznos e-mailek tele vannak új ötletekkel, amikre sosem gondoltál még.

Nem kell bennem megbíznod, de egy próbát szerintem - és a több, mint 12 000 eddigi olvasó szerint is - megér, hogy elolvasd a tanulmányt.

A tanulmány olvasása után szeretettel várom majd a tapasztalataidat, de arra megkérlek, hogy ne az OLVASMÁNY ÉLMÉNYEIDET oszd meg velem, hanem a valódi tapasztalataidat. Köszönöm! Természetesen bármikor leiratkozhatsz.

Letöltés

Hogyan spóroljunk havi 20ezer forintot?Töltsd ki az alábbi űrlapot - figyelj az e-mail címed helyességére, mert arra kapod a "Hogyan spóroljunk havi 20ezer forintot..." tanulmány letöltési helyét.

Név : *
Email : *
  1. A regisztráció után az adataidat hét lakat alatt őrizzük, és senkinek nem engedünk hozzáférést.

  2. A regisztráció után megkapod e-mailben a tanulmány letöltési linkjét. A tanulmányt szerzői jog védi.


  3. Az anyag elkészítésével és közreadásával nem vállaljuk a felelősséget a tanácsok működésére, főleg, ha ki sem próbálod azokat. A józan paraszti eszét érdemes mindenkinek magánál tartania.

A "Hogyan spóroljunk meg havonta 20 000,- forintot a háztartásban?" című anyagot kiadja a RitArt Academy.


Szeretettel:

Vidi Rita