Váltsd valóra álmaidat!

Lejárt a jelentkezési
határidő az utolsó
Váltsd Valóra Álmaidat – tanfolyamra.
Minden jót kívánok!
Vidi Rita

 

Váltsd valóra álmaidat! - online tanfolyam

És különben is:

 • Hogy lehet az, hogy vannak, akiknek minden sikerül, és vannak, akiknek szinte semmi?
 • Hogy lehet az, hogy van, aki egész életében boldog, és van, aki egész életében boldogtalan?
 • Hogy lehet az, hogy csak kevesen lesznek sikeresek, és egyre többen vannak a sikertelenek?

Hiszen már nálunk is 20 éve rendelkezésre állnak az Amerikában már jól bevált sikerkönyvek, hozzánk is járnak a sikeroktatók, már itt is elterjedt a pozitív gondolkodás, rendelkezésedre állnak a sikerreceptek, mégis sokszor be kell vallanod magadnak, hogy

“Hát, nem sok minden történt úgy, ahogy én akartam volna…”

Vagy ezt:

“Fogalmam sincs, hogy mit akarjak!”

Most értelmet adunk az életednek – de most utoljára!

Viktor Frankl, zsidó származású pszichiáter, aki megjárta Auschwitz haláltáborát – ahol elveszítette az egész családját -, fiatal korától kezdve a lelki egészséggel foglalkozott;  a koncentrációs táborban írt – lopott papírfecnikre -, végül 1946-ban kiadott, “Az ember az értelemre irányuló kérdéssel szemben” című könyvében a megpróbáltatásait illusztrációként használta ahhoz, hogy megértesse, hogy az ember legfőképp nem a boldogságot keresi az életben, hanem az ÉRTELMET.

A dolgok – történések – mögött lévő értelmet, és a saját élete értelmét, magasabb rendjét.

Ma, amikor hihetetlen bőségben élünk, hiszen bármit megvehetünk és megtehetünk; amikor a kényelmed olyan magas színvonalú, amiről még 20 éve sem álmodhattál (gondolj csak arra, hogy milyen eszközzel olvasod ezeket a sorokat); ma sincs több boldog ember, mint 60 évvel ezelőtt.

A technológia, a kívülről jövő lehetőségek, amikkel csak élned kell, a pénz nem tesznek boldoggá, és sajnos igazából értelmet sem adnak az életednek.

Nem ad értelmet az életednek az sem, hogy gyereket nevelsz. Igen, jó hosszú időre pótolhatatlanná tesz, de mikor a gyerek felnő, élsz még 40-50 évet gyereknevelés nélkül – nagy eséllyel magányosan -, amikor kezdened kell magaddal valamit, mert különben egyre boldogtalanabb leszel, és egyre értelmetlenebbé válik az életed.

Kemény szavak, de az igazából kemény az lesz, amit majd megélsz, átérzel, amikor ezek a kemény szavak valósággá válnak a Te életedben is.

A Váltsd valóra álmaidat! – online célkitüzés és megvalósítás tanfolyamon megtanítom veled azt, hogy

- Merj álmodni! – És persze, hogy hogyan tedd, illetve hogyan NE tedd!

- Hogyan tudsz hatékonyan és pontosan tervezni.

- Milyen pszichológiai mechanizmusok dolgoznak benned amikor álmodozol, tervezel, és elkezdesz cselekedni, és, hogy mit kell ezekkel kezdeni, hogy támogassanak, ne akadályozzanak.

- Hogyan kell a tervet lépésről-lépésre, magabiztosan kivitelezni, és milyen mankókat érdemes ehhez használni.

- Hogyan lehet ebből rendszert csinálni, hogy aztán már rutinoddá váljon a folyamat, és könnyen menjen.

 Kiknek való a tanfolyam?

merre menjek?Azoknak, akik nem félnek változtatni az életükön, és nem félnek egy értelmesebb utat járni.
Igen, ki kell lépni a komfortzónából, de ehhez minden lelki és kreatív támogatást meg fogsz kapni a tanfolyamon.
Azoknak való leginkább a tanfolyam, akik szeretnének célirányosan előre haladni, még ha most nem is tudják, hogy mi a legfőbb céljuk. A tanfolyamon választ kapsz erre is.
Azoknak is szól, akiknek elég jól megy a célok megvalósítása, de nem látják a rendszert, a lényeget, és emiatt sok céljuk nem valósul meg, pont azok, amiket nagyon szeretnének.
A következő 50-60 évedre nem lehet jellemző az, hogy a kellemes véletlenek irányítják az életedet, muszáj rendszert vinni bele, de legalább is meglátni a rendszert, és aztán a saját hasznodra fordítani azt.

Kiknek nem való a tanfolyam?

szkeptikusoknak nem szólNem szól a szkeptikusoknak, a mindent fenntartással és prekoncepcióval megközelítőknek.
Nem szól azoknak sem, akik így gondolkodnak: “Engem ez nem érdekel, de mivel akár O forintért is benézhetek, jelenkezem.” Ne raboljuk egymás idejét!
Nem szól azoknak sem – jelenleg – akiknek nincs minden másnap fél órájuk elolvasni az anyagot, és nincs minden nap másik fél órájuk, hogy dolgozzanak a céljaik elérésén.

A tanfolyamon olyanok vesznek részt, és beszélgetnek egymással, akik úgy döntöttek, hogy kezükbe veszik a sorsukat, felvállalják az ezzel járó többlet lelki és szellemi munkát, és nem tévénézéssel, meg neten szörfözgetéssel csapják agyon az időt.
Akit nem érint a témakör, vagy nem érdekli, az ne jelentkezzen!

Milyen eredményei lesznek a tanfolyamnak?

az út- Rátalálsz a személyiségedhez passzoló életcélodra, de ami a fő: az utadra.
- Értelmet nyer még a legunalmasabb hétköznapod is.
- Csak értelmes célokkal leszel tele, olyanokkal, amiket meg is tudsz valósítani.
- Jól fogod érezni magad, és nemcsak átmenetileg.
- Megtanítalak arra, hogyan fogadtasd el másokkal a céljaidat.
- Megtelsz önbizalommal, és a lehúzó, leszívó emberek áldásos tevékenységét is ki tudod majd iktatni a környezetedből, sőt az életedből is.
- Végül, de nem utolsó sorban: tele leszel olyan feladatokkal, amik igazán boldoggá is tesznek. Vége a sziszifuszi, értelmetlen, üres, sehova sem tartó, szenvedéssel teli életnek, mert szó szerint belopom az örömet a hétköznapjaidba!

Többé nem lesz elötted lehetetlen!

Nem lesz félelmetes a jövő, nem lesz bizonytalan a lét, nem fogja egyetlen külső körülmény sem befolyásolni a sorsodat.

JELEZD MOST A RÉSZVÉTELI SZÁNDÉKODAT, figyelem egészen rendhagyó árképzésnek lehetsz tanúja és részese!

Innentől kell nagyon figyelmesen olvasni!

A Váltsd valóra álmaidat! – online célkitűzés és megvalósítás tanfolyam, egy több mint 2 hónapos program, mely alatt több, mint 30 olyan “tananyagot” fogsz kapni a zárt online felületen, ami megtanít helyesen célt kitűzni, és megtanít a kivitelezés titkaira is, és közben fényt derítünk a célkitűzés eddig eltitkolt láncszemeire is (merthogy ezekről sehol nem esik szó érdekes módon).

Az anyagok minden másnap érkeznek, és miközben átveszed őket, megbeszélheted a gondolataidat a többiekkel, az online zárt felületen. Tapasztalatom szerint a támogató közösségnek legalább akkora jelentősége van, mint magának az információnak.
A zárt oldalon jelenleg több mint 2000 hozzászólás van már, a résztvevőktől. Ez kivételes és felbecsülhetetlen értéket ad hozzá a tanfolyamhoz, hiszen részese lehetsz mások tapasztalatainak is!

Jelentkezési határidő: 2014. augusztus 8.

AZ ÁRAT TE MONDOD MEG!

A rendhagyó részvételi díj

Létezik az a marketinges fogás, mely szerint úgy vezetik fel az árat a kereskedők, hogy azt kérdezik: mennyit érne meg neked, hogy – például – megváltozzon jó irányba az életed?

Mennyit ér meg neked a tanfolyamon való részvétel? Figyelem! A 0 – nulla – forint is opció, de minden ár megjelölésénél indoklást kérek. Nem nagy szavakra vagyok kíváncsi, hanem valódi indokokra.

Mennyit ér meg neked a tanfolyamon való részvétel, és miért annyit?

az árat te mondod meg!Fizetned annyit kell, amennyit megjelölsz. Nincs trükk, nincs kapcsolt termék, nincs kapcsolt ár sem, egyszerűen TE VÁLASZTOD MEG AZ ÁRAT!

Mindenki teljes értékűen hozzáfér az anyagokhoz, a résztvevők természetesen nem lesznek ár szerint kategorizálva. Mindenkinek szeretném megadni a lehetőséget a programban való részvételre, kizárólag a jelentkezési sorrend, és aztán a fizetési gyorsaság lesz a döntő. Ha lemaradsz, idén már nem lesz több lehetőséged jelentkezni!

Hagyományos árképzéssel – ha én dönteném el az árat -, akkor a program  55 000,- forintba kerülne, hiszen tudom, mennyire értékes és hasznos, és csak magukban a feladatok többet érnek, mint ez az összeg, de Te megkapod a feladatok mögé a magyarázatot is. Most Te dönthetsz, ez az árképzés már-már a első feladatod is: DÖNTENED KELL!

Én magam minden nap jelen vagyok a tanfolyamon, válaszolok, beszélgetek a résztvevőkkel, konkrét kérdésekre konkrét válaszokat adok, segítek az ötletelésben, és helyrebillentem az eltévelyedő gondolatokat :). De ami még fontosabb: a résztvevő társaid is ott lesznek veled!

Hogy néz ki a gyakorlatban a tanfolyam?

 • Augusztus 16-án megnyílik a zárt oldal kapuja, és minden résztvevő beregisztrál.
 • Augusztus 17-én bemutatkozás és ismerkedés következik, hogy otthonosan érezd magad.
 • Augusztus 18-án érkezik az első lecke. A leckékről mindig email értesítést kapsz, benne egy linkkel, amire rákattintva közvetlenül az aktuális leckéhez jutsz.
 • Összesen 30 leckét kapsz, 30 gyakorlati feladattal, amiktől néha kifekszel majd, néha pedig a kisujjadból rázod ki őket. A tanfolyam végére falak fognak leomlani benned és teljesen újjászületsz, ezt garantálom.
 • A leckék minden MÁSNAP érkeznek, tehát 2 naponta, tekintet nélkül arra, hogy hétköznap lesz-e éppen, vagy Húsvét, vagy hétvége.

Gyakran ismételt kérdések

“Rita, ez komolyan az utolsó ilyen tanfolyam?”

Igen. Ez a 15. és egyben utolsó “Váltsd valóra álmaidat!” online tanfolyam, ez a lehetőség a jelentkezés lezárultával örökre megszűnik. Természetesen a résztvevők örökös hozzáférése az anyaghoz továbbra is megmarad, de jelentkezni most lehet utoljára.

“Mit jelent az, hogy online a tanfolyam?”

Válasz: azt jelenti, hogy a leckéket internetes felületen olvasod/nézed, tehát nem kell eljárnod sehova, otthonról, a számítógéped előtt ülve tanulhatsz. Vannak, akik a munkahelyükön olvassák el a leckét, a feladatot pedig otthon csinálják meg. A feladatokhoz általában nem kell számítógép.

“Mennyire erős számítógép kell a tanfolyamhoz? Az enyém elég gyengécske.”

Válasz: Ha ezt a szöveget el tudod itt most olvasni, akkor nem lesz gondod a tanfolyamon sem. Semmilyen gépterhelő szoftvert nem fogunk használni, csak a leveleidet kell olvasnod, és a böngésződben kell belépned a tanfolyam zárt felületére.

“Mennyire kell érteni a számítógéphez? Még kezdő vagyok!”
Válasz: ha ezt el tudod olvasni – és az emailt is, amiből ide érkeztél erre az oldalra -, akkor több tudásra nincs szükséged, mindenről részletes leírást és segédletet kapsz.

“Hány naponta jönnek a leckék?”
Válasz: minden másnap, tehát kétnaponta, tekintet nélkül arra, hogy milyen napra esik a naptárban.

“Mi van, ha lemaradok a leckékkel, mert mondjuk, elromlik a számítógépem, vagy megszakad az internet, vagy valami más jön közbe? Lemaradok az akkor érkező leckékről?”
Válasz: Semmiképp nem maradsz le a leckékről, csak a csapattól egy kicsit. A leckéket automatikus rendszer küldi kétnaponta, tehát akár gépközelben vagy, akár nem, a leckék mindig megérkeznek az email címedre. Ha két hétig nem jutsz a géphez, akkor két hét alatt kb. 7 lecke fog felgyűlni, ezeket be tudod szépen sorban pótolni. Vannak, akik hetekkel, sőt hónapokkal lemaradnak a többiektől, mert váratlan élethelyzet akadályozza őket, de eddig még csak az nem tudta befejezni a tanfolyamot, aki nem akarta…

“Tudok beszélgetni, ismerkedni a többiekkel?”
Válasz: IGEN! Azért is ezt a közös indulást és zárt oldali felületet választottam megoldásként, hogy tudjatok egymással beszélgetni, egymást bátorítani, inspirálni. Nem titok, még én is szárnyakat kapok a közösség erejétől, pedig én előre tudom, hogy miről szól a tanfolyam :). Általában egyidejűleg 250 résztvevő van jelen a tanfolyamon. És utána is… de erről majd később!

Jelentkezési határidö: 2014. augusztus 8. péntek

Az online tanfolyam: 2014. augusztus 16-án szombaton indul, és két hónap múlva, október vége felé ér majd véget.

Az árat Te szabod meg. Rajtad múlik minden, ha a saját életedről van szó, most megadom a lehetőséget, hogy rajtad múljon már maga a részvételed ténye, és annak költsége is. NEKED MENNYIT ÉR EZ A TANFOLYAM?

FONTOS: Ne kérj elnézést! Nem azért adom meg a lehetőséget az egyéni árképzésre, hogy rosszul érezd magad! Elfogadom, és örülök minden jelentkezésnek, és árkategóriának! Ne érezd rosszul magad! Azért csinálom így, hogy részt vehess, hogy hasznodra váljon, hogy épülhess!

Kérlek, csak akkor jelentkezz, ha komolyan gondolod, hogy szeretnél végig részt venni a 2 hónapos programon, ami minden másnap legalább 30 perces elfoglaltságot fog jelenteni számodra!

Töltsd ki a megrendelő űrlap minden mezőjét gondosan, hogy a későbbiekben minden információt megkapj!

Az űrlap kitöltése megrendelésnek minősül, a fizetés módjáról e-mailben kapod meg a tájékoztatót, és 8 naptári napig lesz lehetőséged rendezni a számlát, a saját magad által megjelölt összeggel.
Tapasztalatom szerint 8 naptári napon belül a világ másik végéről, postán küldve is lehet rendezni a pénzügyeket.

Fizetni átutalással, rózsaszín postai csekken, vagy banki befizetéssel lehet. (Az ország minden településéről elérhető tehát a fizetési mód!)

Jelentkezési határidö: 2014. augusztus 8. péntek

Az online tanfolyam: 2014. augusztus 16-án, szombaton indul, és két hónap múlva, október vége felé ér majd véget.

Jelentkezési űrlap a tanfolyamra
A jelentkezésedet azonnal visszaigazoljuk emailben, a fizetési tudnivalókról szintén emailben küldjük meg az értesítést.

Nagyon fontos, hogy élő, használható email címet adj meg, mert a tanfolyam ideje alatt végig arra kapod majd az értesítéseket.

Jelentkezés


Teljes neved: *
E-mail címed: *
E-mail megerősítés: *
Irányítószám: *
Város, község: *
Utca, házszám: *
Telefonszám: *
Számlázási név:
Számlázási cím:
Összeg: *
Indoklás: *

A Jelentkezem a tanfolyamra gomb megnyomásával elfogadod az alábbi szerződési feltételeket:

 • Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár.
 • A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről is szóló, a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól rendelkező 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet hatálya alá tartozik.
 • A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Jelentkezem gombra való kattintással a PC Kommandó Kft.-vel kötöd.
  (2173 Kartal Dobó utca 30.  Email: kapcsolat@hosnok.hu)
 • A számlázás elektronikusan történik, emailben küldjük a hivatalos, törvényeknek megfelelő elektronikus számlát. Papír alapú számlát nem áll módunkban kiállítani, sem postázni.
 • A vállalkozás panaszkezelési módja emailben történhet (kapcsolat@hosnok.hu)
 • A vállalkozás székhelye szerint illetékes békéltető testület: Pest Megyei Békéltető Testület
  1119 Budapest, Etele út 59-61. II. em. 240.
 • A szolgáltatás ára a végfelhasználó által megjelölt ár.
 • Elfogadott fizetési módok: előre utalás, vagy banki befizetés, illetve rózsaszín postai csekken való fizetés.
  Fizetési adatok:
  Banki átutalás vagy befizetés:PC Kommandó Kft.
  OTP 11742166-20104003Rózsaszín postai csekk:

  PC Kommandó Kft.
  2173 Kartal Dobó út 30.

  Külföldről való utaláshoz:

  PC Kommandó Kft.
  Bank swift kód: OTPVHUHB
  IBAN számlaszám: HU61117421662010400300000000

A fogyasztót megillető elállási és felmondási jogról

A szolgáltatás teljesítése előtti esetben

A fogyasztót megilleti a 14 munkanapos elállási, illetve szerződésfelmondási jog, még a szolgáltatás TELJESÍTÉSE ELŐTT. A szerződés felmondását, vagy a szerződéstől való elállási szándékot egy egyszerű szöveges emailben jelezheted a ugyfelszolgalat@kreativiras.com címre küldve. A tárgymezőbe írd be, hogy „lemondás”, vagy „elállás”, vagy „felmondás”, a levél törzsébe pedig a megrendelésed időpontját, és a megrendelő nevét, illetve azt a tényt, mely szerint elállsz a szerződéstől. Összegezve: a tréning ELŐTT bármikor elállhatsz a szerződéstől.

A szolgáltatás teljesítése utáni esetben

A fogyasztó nem jogosult a 14 munkanapos elállási illetve szerződésfelmondási jogával élni,  a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól rendelkező 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. § m) bekezdése értelmében.
Összegezve:
a rendelet értelmében az online tréning megkezdése után már nem élhetsz a 14 napos elállási, vagy szerződésfelbontási jogoddal, mert ez a jog a teljesítéssel megkezdésével egyidejűleg megszűnik.

 Az álmaid megálmodásában és valóra váltásában segít

Vidi RitaVidi Rita,
Gondolkodásmód tanácsadó,
a Balaton-felvidéki Nemzeti Oktatási Nevelési Alapítvány Kuratóriumi Elnöke,
2013-ban az Év Vállalkozója,
a Célkitűzés és Megvalósítás tanfolyam létrehozója és vezetője.

Már évtizedekkel ezelőtt megfigyeltem magamon – kislányként -, hogy bármit elérek, amit csak akarok. Persze többnyire csak olyasmit akartam, amit el is érhettem, de akartam olyasmit is, amire más még csak nem is gondolt! Például 10 évesen számítógépem volt, ami – tekintve azt, hogy most már lassan 40 leszek -, igazi ritkaságnak számított, főleg, hogy nőnemű is vagyok. Mindig olyasmi érdekelt, amit más túl komplikáltnak, bonyolultnak, kivitelezhetetlennek érzett.

Aztán korán akartam gyereket szülni, pedig mindenki azt hitte, hogy ügyvéd, de legalább világhírű író lesz belőlem. 14 éves koromtól tudtam, hogy amint lehet, férjhez megyek és gyerekem lesz, mert ez volt a legfontosabb számomra és kész. 19 évesen szültem a nagylányomat, pedig ez már akkoriban sem volt divat.
Aztán felnőttem. Igen, a lányommal együtt :).

Dolgoztam, több műszakban egy gyárban, és a munkában értem meg a való életre.
Olyan körülmények között fejlődtem bábból pillangóvá, amelyek másokat megbetegítettek vagy éppen tönkre is tettek. Mindig a kihívások felé fordultam, mindig külön utakat akartam járni, de legalábbis külön EREDMÉNYEKET akartam elérni, mint mások.

Számtalanszor rádöbbentem felnőtt életem során, hogy mindent elérek amit akarok. De vajon jó-e az, amit akarok??? Biztos, hogy jók a céljaim?

 • Elég az célnak, hogy a főnököm elismerően csettintsen, mikor elvégzem a munkám?
 • Elég az célnak, hogy nyaranta legalább tízszer menjünk strandra?
 • Elég az célnak, hogy karácsonykor sok-sok ajándék jusson a fa alá?
 • Elég az célnak, hogy a gyerekem reggelente mosolyogva és ugrándozva induljon a buszhoz?
 • Elég az célnak, hogy a lehetőségekhez mérten mindenünk meglegyen?


És főként: elég a lehetőségekhez igazodni, vagy nekünk kellene megteremtenünk a LEHETŐSÉGEINKET is?

Az utóbbit választottam, szinte csak megszokásból: nem, én nem elégszem meg azzal, hogy a párom, akivel együtt voltam, a maga módján szeressen. Nekem olyan férfi kell, aki az ÉN MÓDOMON szeret, és addig fogom keresni, amíg meg nem találom!
(Aztán érdekes módon, nagyon gyorsan ő talált meg engem :))

Nem, én nem érem be jó fizetéssel, biztos munkával, azzal, hogy a gyerekeimnek mindent megadjak. Én MAGAMAT akarom adni a gyerekeimnek – ezért otthagytam a biztos munkám, és vállalkozást indítottam, hogy itthon dolgozhassak, és annyit legyek a kisfiammal és a nagylányommal, amennyit nem szégyellek :) Azóta született még egy gyermekem, most lesz a mostani tanfolyam első leckéjének kiküldése napján 2 éves.

A tanfolyamon még több élethelyzetemről fogok mesélni, most azért emeltem ki ezt a kettőt, mert ezek a legtöbbünk életében sarkalatos kérdések.

Jelszavammá ez vált: semmit nem bízok a véletlenre.

SEMMIT!
Az évek során kidolgoztam a magam számára egy rendszert, és ezt a rendszert és a háttérmagyarázatokat, osztom meg veled a tanfolyamon, amelyeket egyetlen más, célkitűzéssel kapcsolatos könyvben sem kapsz meg.

Eleinte csak egy cikket akartam írni arról, amit összerendezgettem magamban a célkitűzés és siker témáról, de amikor egy harminc tételből áll cheklista állt össze hirtelenjében, akkor rájöttem, hogy egy cikk ehhez kevés lesz. Így született meg a tanfolyam, amelyen immáron több, mint 580-an vettek már részt, és érezték a végére azt, hogy “nahát Rita, örök hálám, hogy megtanítottál erre!”. Legutóbb egy résztvevőnk ezt írta: “Rita, ez a tanfolyam számomra felért egy agyátültetéssel :)”

A tanfolyam nemcsak abban különleges, hogy nincs több ilyen, hanem abban is, hogy:

 • A minőségbiztosításban eltöltött tanácsadói munkám minden használható elemét adaptáltam a személyes céljaid elérése érdekében (minőségbiztosítás leginkább vállalati kultúrában virágzik, az például ne tévesszen meg, hogy ha egy kórháznak ISO minősítése van, mert az csak papír, az nem minőségbiztosítás…)
 • Különleges szemléletet, új gondolkodásmódot sajátítasz el a 2 hónap alatt.
 • Rendkívüli feladatok mélyítik el az ismereteidet, és segítenek a napi gyakorlatba áttenni a módszert.
 • Rengeteg, hozzád hasonló gondolkodású társat találsz a tanfolyamon.
 • Rádöbbensz, hogy milyen értelmes életcéljaid lehetnek, és szó szerint kitárulnak előtted a lehetőségek kapui.

Így aztán nemcsak én, hanem nagyon sokan várunk szeretettel a tanfolyamon, hogy együtt felfedezzük, milyen értelmes, valóban előrevivő, mások számára is hasznos, téged pedig egyenesen gazdagító célokat lehet kitűzni, és hogyan lehet azokat elérni.

Vidi Rita
Gondolkodásmód tanácsadó, motivációs tréner,
a célkitűzés és megvalósítás program vezetője,
a Balaton-felvidéki Nemzeti Oktatási Nevelési Alapítvány Kuratóriumi Elnöke,
2013-ban az Év Vállalkozója.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>